Over Hofman Accountants

De drijvende kracht achter dit fullservice Accountantskantoor is Ruud Hofman (1963), gehuwd en 4 kinderen. Sinds 1992 ingeschreven als gecertificeerd Accountant-Administratieconsulent (AA) bij de NBA.

Opleiding: gecertificeerd AA
Ervaring : 1983-1990 RSM Niehe Lancee Kooij
1991-2007 Partner Boymans en partners, later BoymansStorm Acc. en Bel.adv.
2008-2011 Partner Meeuwsen Ten Hoopen Accountants
2011-heden Hofman Accountants en Belastingadviseurs BV

 

Door zijn opleiding en ervaring is Ruud een breed georiënteerde én betrokken sparringpartner voor ondernemers. Hij kan adviseren en begeleiden op alle aandachtsgebieden waar Ondernemers en DGA’s in het MKB meest mee geconfronteerd worden; hierin speelt fiscaliteit en financiering een belangrijke rol.

Ten behoeve van zijn cliënten zet hij waar nodig ook zijn kennisnetwerk in, om de beste resultaten te behalen voor zijn cliënten. Hierin wordt samengewerkt met een ingespeeld team van accountants, fiscalisten, (fiscale) advocatuur, notariaat en (subsidie)adviseurs.

Alles begint natuurlijk bij een deugdelijke en betrouwbare administratie die efficiënt wordt gevoerd én informatiekrachtig up to date is. Ook daar wordt u bij geholpen! bijvoorbeeld via het online boekhoudpakket van Reeleezee of Exact.

Voor administratieve ondersteuning wordt samengewerkt met Adminc.